.

Viridian Nutrition, компанията за производство на биологично активни нутрицевтици и лауреат на множество награди, си е извоювала заслужено място в авангарда на производителите на органични хранителни добавки с безпрецедентното качество на продуктите които пуска на пазара през последните години. Компанията е предпочитана и от водещите специалисти по холистична медицина в Европа.

 

„Органичните продукти са по-полезни за здравето на планетата и на всеки човек”, убедена е една от основателките на Viridian Черил Талън, „Отглеждането на съставките без помощта на изкуствени торове и други химикали е повече в съгласие с природата, а също така по-добро от гледна точка на трайното здраве на всички нас”.

 

Екология и благотворителност

Това, което отличава Viridian от останалите компании, произвеждащи хранителни добавки е използването на 100% активни сертифицирани органични съставки на произвежданите лечебни продукти, благотворителната й програма и нейното отговорно отношение към опазването на околната среда.

   

Чистотата има значение

Известно ли ви е, че 50% от съдържанието на всяка таблетка се състоят от лепила, наречени свързващи вещества, които държат съставките в едно цяло. Бихте ли добавили към храната си шеллак, талк, титаниев диоксид, аспартам, консерванти или оцветители, както поръсвате сол или пипер? Ние също не бихме го направили и затова произвеждаме колкото е възможно по-чисти и прости капсули, сиропи и пудри, като избягваме всички нежелани вещества. И успяхме да докажем, че е възможно да се създаде широк спектър от висококачествени хранителни добавки.

 

Вегетариански капсули

Вегетарианските капсули се използват поради способността им да се разтварят до молекулно ниво и тяхната максимална абсорбция. За направата им Viridian използва естествена благотворна комбинация от спирулина, боровинка и люцерна. Няма таблетка на пазара, която да притежава качествата на капсулата. Тя е подходяща не само за вегетарианци, но и за хора, които не желаят да приемат желатинови капсули.

 

Продуктите на търговската марка Viridian се произвеждат без употребата на инертни ексципиенти (свързващи вещества и пълнители), каквито съдържат множество други продукти. Това ги прави както много по-активни (100%), така и по-изгодни от икономическа гледна точка за потребителя.

 

Какво означава името на компанията?

Viridian е цветът на границата между нашата планета Земя и Вселената, който се вижда от Космоса. Това е нюанс между синьо и зелено. Всъщност, цветът на точката върху етикета на всяко шишенце на фирмата ни е viridian.

 

Нашите предимства са:

· 100% активни компоненти

· Липса на вредни съставки

· Производство във Великобритания

· Природосъобразно отглеждане на култури

· Общественополезна дейност

· Органичен произход на съставките

· Не се използва генно модифициране при производството

· Не се употребява облъчване

 

Екология и благотворителност

Това, което отличава Viridian от останалите компании, произвеждащи хранителни добавки е използването на 100% активни сертифицирани органични съставки на произвежданите лечебни продукти, благотворителната й програма и нейното отговорно отношение към опазването на околната среда.

 

 

С изключение на първото 100% органично рибено масло продуктите на Viridian Nutrition не съдържат животински продукти и са подходящи както за вегетарианци така и за вегани. 

 

Част от продажбата на всеки продукт на Viridian допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.