натурални продукти

Нутрилайф ООД е основана през 2006 г. от Десислава Ангелова клиничен нутрициолог, дългогодишен преподавател в института по нутрициология в Лондон и натуропат  с многогодишен опит в сферата на холистичната медицина. Основната цел на компанията е да отговори на нарастващата потребност на специалистите използващи холистични методи на лечение от висококачествени 100% усвояеми натурални минерални формули и биологично активни хранителни добавки.

Особено горди сме с избора на най-добрите английски компании произвеждащи биоактивни и високо абсорбируеми натурални витамини,  минерални формули, есенциални мастни киселини и органични добавки. Убедени сме, че те поставят нови стандарти в производството на висококачествени хранителни добавки.

Като натуропатска компания, ние работим с много от първичните холистични принципи на древногръцкия лечител Хипократ, смятан от мнозина за „бащата на медицината”. Той прекрасно е формулирал най-важното правило, съдържащо една проста, но непоклатима истина: „Нека храната ви бъде лекарство, а лекарството - храна”. Колко актуални са тези думи дори днес!

Истина е, обаче, че днес въпросът какво ни доставя нашата храна, що се отнася до нутриентите, буди скептицизъм. Друг от принципите на Хипократ, „Не причинявай вреда”, също е от голяма важност за нас. Ние вярваме, че не трябва да се прави нищо, което иззема функциите на телесните системи. Ето защо не предлагаме нито един продукт, който смятаме, че би накърнил естествените инстинкти на тялото. Твърдо убедени сме, че трябва да се поддържа и насърчава естествения процес на елиминация, като същевременно се доставят на тялото естествени, биологично активни хранителни нутриенти, които то може да разпознае и приеме или да отхвърли, в зависимост от потребностите си. Вярваме, че с правилните напътствия тялото ще свърши останалото... Помнете, важно е какво бива абсорбирано от тялото ви и каква е последващата реакция, не твърденията на фирмата производител или високите продажби.