Тайните на женското здраве и хормоналния баланс

 
.
❤️ Каним ви на един интензивен, еднодневен семинар за женско здраве, където ще навлезем в дебрите на ендокринната система и ще разгледаме взаимовръзките между жлезите с вътрешна секреция (надбъбречни жлези, щитовидна жлеза и др.) с хормоналното здраве, метаболизма, сексуалността, менструалния цикъл, енергията и потенциала ни за разгръщане и пробуждане.
 
Хормоналният баланс е ключът към баланса на тялото, емоциите и духа.
 
⏰ Събитието ще бъде проведено на 13.04.2024 г. от 10.30 ч. до 17.30 ч.
 
???? Програма ????
Темите, които ще разгледаме са:
 
1️⃣ Как да възстановим и подпомогнем надбъбречните жлези. Етапи на лечение.
2️⃣ Как да поддържаме оптимални щитовидни хормони.
3️⃣ Как да съхраним и поддържаме менструалният ни цикъл .
4️⃣ Защо изследванията и хормоните са ми добри, спазвам хранителен режим, а не мога да отслабна, енергията ми е ниска и имам хормонален дисбаланс.
5️⃣ Ще разгледаме в дълбочина храненето и клетъчната хидратация като фундаментален фактор за нашето здраве.
6️⃣ Най-важните хранителни добавки и нутриенти за поддържане на ендокринната система в баланс.
7️⃣ Прогестерона, щитовидната жлеза, фертилитет и либидо.
8️⃣ Как да следваме порива на сърцето и душата си. Австралийските цветни есенции и най-дълбоките ни емоции.
 
✨Лектор:✨

???? Десислава Ангелова е клиничен нутрициолог, натуропат, цветотерапевт, специалист и лектор по холистична медицина, член на “Complementary Medical Association”, Великобритания.
???? Завършва рехабилитация и физиотерапия в МУ Плевен, като няколко години след това работи в Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към университетска болница гр. Варна.
???? След това завършва Института по клинична нутрициология в Лондон „The College of Natural Nutrition”. Следващите 4 години работи като лектор в института по нутрициология в Лондон „The College of Natural Nutrition”, ръководен от Барбара Рен, автор на бестселърите „Клетъчно пробуждане” и „Завръщане към светлината” (изд. Кибеа).
???? Специализирала е при д-р Удо Ерасмус, световно признат учен по липиден метаболизъм.
???? Обучавала се е при един от най-известните холистични ендокринолози д-р Barry Durrant –Peatfield, автор на книгата „Your Thyroid and how to keep it healthy“.
???? През 2005 г. завършва успешно обучение по вибрационна медицина и лечение с австралийски цветни есенции в Лондон под ръководството на Ian White – пето поколение натуропат, хомеопат и водещ специалист по вибрационна медицина, създател на Австралийските цветни есенции за лечение.
???? Основател на Нутрилайф, официaлен представител  на Viridian Nutrition, G&G, Nutrigold, Fushi и Australian Bush Flower Essence.
???? Сертифициран преподавател по вибрационна медицина и лечение с австралийски цветни есенции.
???? Практикува холистична медицина повече от 18 години. Преподава и организира семинари по нутрициология и натуропатия. Специализира в областта на женското здраве и хормоналните нарушения.
 
☑️ Семинарът е подходящ, както за професионалисти - лекари, психолози, остеопати, холистични терапевти, хомеопати, така и за всички жени, които искат да използват естествени методи за подпомагане на физическото, емоционалното и психично здраве, базирани на интегративния подход.
 
????Къде
Семинарът ще се проведе в гр. Пловдив, хотел Vizualiza, Център Пловдив, ул. Ангел Букурещлиев 15.
 
❗❗❗ За да се включите в семинара е необходимо да потвърдите участие на des.angelova@gmail.com или на телефон 0885 495355
Цената на семинара е 260 лв. При записване до 31 март цената е 210 лв.
Всеки, записал се, ще получи допълнително информация за начина на провеждане!
Сумата може да бъде преведена чрез банков превод на Нутриголд ЕООД, IBAN: BG36PRCB92301042472326, BIC: PRCBBGSF, Прокредит Банк - Пловдив.❗❗❗