Двудневен семинар по вибрационна медицина и австралийски цветни есенции - Женско и ментално здраве

.
❤️ Каним ви на двудневен семинар по вибрационна медицина и австралийски цветни есенции със създателя на Австралийските цветни есенции Йън Уайт, пето поколение хомеопат, натуропат и специалист по фитомедицина и кинезиология.
.
✨ Кой е Йън Уайт ✨

Йън прекарва повече от 30 години в интензивно изследване на удивителните и терапевтични свойства на австралийската флора и цветя. През 1987 година той създава Австралийските цветни есенции. Австралия притежава най-старите, древни и многобройни растителни видове с невероятни цветове, огромна красота, древни форми и мощни лечебни свойства. На метафизично ниво притежава стара и мъдра енергия.
.
Йън Уайт е автор на пет книги посветени на австралийските цветни есенции и техните лечебни свойства. Чрез семинари и обучения той вдъхновява безброй хора по света да използват и приемат лечебните есенции и да изградят по-дълбока връзка с природата.
Днес австралийските цветни есенции са известни по целия свят, допринасяйки за развитието на холистичните лечебни методи.
.
???? Австралийските цветни есенции ????
Невероятната жизненост на страната и наследствената сила на земята правят уникални австралийските есенции от цветя , които са предпочитани и известни в практиките на много натуропати, психолози, лекари и хомеопати поради тяхната бързина, ефикасност и дълбоко въздействие върху организма. Те служат като катализатор и са едни от най-ефективните методи за освобождаване на подсъзнанието от негативните мисловни нагласи, емоционални травми, дисбаланси и семейни модели на поведение. Известни са с това, че ни помагат да се справим с едни от най-често срещаните съвременни проблеми на обществото - проблемите с щитовидната жлеза, сексуалността, хормоналните нарушения, тревожните състояния, безплодието, проблемите с комуникацията и ученето, радиацията, интоксикацията на организма, проблемът с тежките метали и много други. Тe развиват интуитивните способности и лекуват като помагат на човек да достигне емоционална, духовна и умствена хармония. Eсенциите могат да се използват както като основно лечение, така и като допълнение към всеки един метод на лечение.
.
???? Събитието ще бъде проведено на 2️⃣9️⃣ и 3️⃣0️⃣ Юни 2024 г. от 09.00 ч. до 18.00 ч.
.
???? ПРОГРАМА ????
1️⃣-ви ден:
???????? ЖЕНСКО ЗДРАВЕ ????????
Ще разгледаме в дълбочина най-важните периоди през които преминава жената.
Ще открием как Австралийските цветни есенции могат да подпомогнат нейното физическо, емоционално и духовно благополучие и здраве през тези периоди.
Ще се научим как може да прилагаме ефективно в практиката си мъдростта на Австралийските цветни есенции за по-балансиран и пълноценнен живот.
.
Темите, които ще разгледаме са:
✔️ Менструация
✔️ Взаимотношения
✔️ Сексуалност
✔️ Фертилитет
✔️ Бременност и раждане
✔️ Майчинство
✔️ Взаимотношения
✔️ Работна среда
✔️ Менопауза
✔️ Антиейджинг
✔️ Често срещани здравни състояния
.
2️⃣-ри ден
???????? МЕНТАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ ????????
Темите, които ще разгледаме:
✔️ История и философия на есенциите. Ще разгледаме в дълбочина следните физически състояния и емоционалите модели и дисбаланси с които се сблъскваме и които стоят зад тях.
✔️ Депресии
✔️ Аутизъм
✔️ Хранителни разтройства
✔️ Деменция
✔️ Зависимости
✔️ Шизофрения
✔️ Проблеми със съня
✔️ Самооценка
✔️ Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
✔️ Емоционални травми (раждане, зачеване, привързване, Цезарово сечение)
.
Специфични есенции ще бъдат разгледани за всяка една от темите и как да ги използваме за да катализират лечебния процес и освободят емоционалания дисбаланс, който стои зад тях.
Ще се научим как да ги използваме в практиката и върнем тялото в баланс.
.
???? Семинарът е подходящ, както за професионалисти - лекари, психолози, остеопати, холистични терапевти, хомеопати, така и за всички хора, които искат да използват естествени методи за подпомагане на физическото, емоционалното и психично здраве, базирани на интегративния подход.
.
???? Къде

Семинарът ще се проведе в гр. Пловдив, хотел Йегерхоф, ж.к. „Тракия“, ул. „Съединение“ N2. Осигурен е превод. 

.
‼️ За да се включите в семинара е необходимо да потвърдите участие на des.angelova@gmail.com ; office@nutrilife.bg или на телефони 0885 495355; 0877 048478
.
☆ ☆ ☆
За повече информация:
Десислава Ангелова - 0885 495355
.
???? Организатор "Нутрилайф ООД" - официален дистрибутор на Австралийските цветни есенции.
.
 На участниците ще бъде издаден международен сертификат
.
???? ЦЕНА
Цената на семинара е 6️⃣5️⃣0️⃣ лв. При записване до 31 май цената е 5️⃣9️⃣0️⃣ лв. Местата са ограничени. Всеки, записал се, ще получи допълнително информация за начина на провеждане!

Сумата може да бъде преведена чрез банков превод на Нутриголд ЕООД, IBAN: BG36PRCB92301042472326, BIC: PRCBBGSF, Прокредит Банк - Пловдив.